Курсове по програмиране за деца

"Детската академия на Телерик" за начинаещи програмисти е национална инициатива на "Телерик" АД, чрез която целим да предоставим допълнителни възможности за повишаване нивото на образование на българските ученици в сферата на информатиката.

За да реализираме тази цел, "Детската академия на Телерик" си партнира със съществуващи школи по програмиране и доказали се преподаватели по информатика.

Ние предоставяме финансова помощ за реализацията на курсове по програмиране, предназначени за деца от 4-ти до 6-ти клас, в по-големите български градове.

Допълнително осигуряваме безплатни учебни материали (уроци, презентации, видео), които могат да се ползват от преподавателите и техните ученици, както и организираме специализирани срещи и събития за повишаване опита и знанията на преподавателската общност в "Детската академия на Телерик".

Вижте нашите постижения през първата учебна година на "Детската академия на Телерик".

Научете как можете да се включите в инициативата като ръководител на школа по програмиране във вашия град.

Ключови думи: академия на телерик за деца, детска академия на телерик, децка академия, програмиране за деца, учители, преподаватели, учители по програмиране, информатика, информационни технологии