Курсове по програмиране за деца

"Детската академия на Телерик" за начинаещи програмисти е национална инициатива на Progress, под чийто бранд Telerik е вече позната в България и глобално. Чрез нея целим да предоставим допълнителни възможности за повишаване нивото на образование на българските ученици в сферата на информатиката.

За да реализираме тази цел, "Детската академия на Телерик" си партнира със съществуващи школи по програмиране и доказали се преподаватели по информатика.

Ние предоставяме финансова помощ за реализацията на курсове по програмиране, предназначени за деца от 4-ти до 6-ти клас, в по-големите български градове.

Допълнително осигуряваме безплатни учебни материали (уроци, презентации), които могат да се ползват от преподавателите и техните ученици, както и организираме специализирани онлайн състезанния, на които учениците от "Детската академия на Телерик" могат да тестват придобитите от тях до моемнта знания.

Вижте нашите постижения през изминалата учебна година на "Детската академия на Телерик".

Научете как можете да се включите в инициативата като ръководител на школа по програмиране във вашия град.

Ключови думи: академия на телерик за деца, детска академия на телерик, децка академия, програмиране за деца, учители, преподаватели, учители по програмиране, информатика, информационни технологии