Защо да уча в "Детската академия на Телерик"?

Стани нинджа програмист!

Научи се как да програмираш, как да създаваш собствени игри и как да направиш софтуерна програма, която смята вместо теб или собствен електронен календар.

Не се притеснявай, ако нямаш опит в програмирането или никога не си учил информатика досега, в "Детската академия на Телерик" започваш своето обучение от самото начало. От своите учители ще научиш всичко необходимо, за да можеш да участваш в ИТ състезания, като стартираш от А и Б в компютърното програмиране.

Тук ще се запознаеш с други деца на своята възраст, които също се интересуват от информационни технологии, ще правиш интересни проекти и задачи, ще се състезаваш и ще се забавляваш с новите си приятели.

Научи как можеш да се включиш в безплатните школи по компютърно програмиране.Кой ще ме обучава?

За да поддържа високо ниво на преподаване във всички свои центрове, "Детската академия на Телерик" си партнира с вече установени учебни школи, местни преподаватели и училища. Ръководителите на школи са учители по информатика с доказани компетенции. Преподавателите използват интерактивни подходи, множество упражнения и задачи, за да поготвят учениците за състезания от световно ниво.